2008. október 25., szombat

Kedves latogato!

El sem fogod hinni hogy mekkora megtiszteltetes a szamomra hogy ellatogattal az oldalamra.Szeintem, ha tobbszor visszajarnal emelne kicsiny weboldalam fenyet.Osszeallitasomat ugy valogattam hogy a kedvedben jarjak,es szamodra  a legjobb vizualis minosegi elmenyt  nyujtsak .

3 megjegyzés:

Kingus írta...

Szia Réka! Nagyon szuper képekkel gazdagitottad az internet világát, szerintem neked ez jelenti a szórakozást és a preciz munkát is egyben, mint ahogy én is imádok minden apró szépséget lencsevégre kapni... :) Profi vagy, csak igy tovább!!! Puszi...Kinga...

Tamas H. írta...

Kedves Réka!
Nagyon örülök, hogy (teljesen véletlenül) rátaláltam az oldaladra, inkább nem is próbálom leirni a képeidet, mert szavakkal csak elrontani lehet. Gratulálok, szép munka, úgy is mint elképzelés, és úgy is mint megvalósitás.
Ha azt szeretnéd, hogy többen tévedjenek be a képeid világába, megpróbálhatnád a deviantart.com-ot, vannak ott fotósok a világ minden sarkából, de vásárhelyiekben sincs hiány. Persze csak egy ötlet, az is lehet, hogy már tagja vagy, vagy az is lehet, hogy ismered de nem szereted...ezt nincs honnan tudnom.

További jó fotózást! Kiváncsi szemek várják a folytatást :)

Névtelen írta...

nagyon nagyon jok a kepek.... profi ....csak igy tovabb:)